Gullberg & Jansson

Gullberg & Jansson AB (publ) är ett miljöteknikföretag i swimmingpoolbranschen och är marknadsledande leverantör av pooltak och poolvärmepumpar i Norden. Vi har över 400 återförsäljare i Norden och övriga Europa.

Pooltak och poolvärmepumpar är energibesparande produkter som skapar en behaglig badtemperatur och förlänger badsäsongen för ägare av swimmingpooler. Vi har ända sedan starten år 2002 fokuserat på att erbjuda energi- och klimatoptimerande produkter som sänker energiförbrukningen och bidrar till en grönare energianvändning i samhället.

Gullberg & Jansson utvecklar och marknadsför ett brett sortiment av prisvärda och väldesignade kvalitetsprodukter för privata, kommersiella och offentliga swimmingpooler. Vi har själva designat och utvecklat Nordens mest sålda pooltak och poolvärmepumpar, i nära samarbete med utvalda tillverkare från Asien och Europa som producerar stora volymer under noggrann kvalitetskontroll. Samtliga våra produkter är anpassade till nordiska klimatförhållanden och levereras med bra garantier.

Vår organisation erbjuder en hög service- och kunskapsnivå och vi har en särskilt uppskattad supportorganisation, samt heltäckande servicepartnernätverk på utvalda marknader.

Gullberg & Jansson AB (publ) är sedan 2012 listat på Aktietorget. Huvudägare i Gullberg & Jansson är LMK Ventures, dotterbolag till LMK Industri AB som är en av grundarna till Axis AB i Lund, Sverige som är världsledande inom nätverksvideo.

 

Maila oss för offert med fri frakt: info@oceanum.se

Produkter
12 36 72